0

thum hoesje 150Echte fashionista’s hebben hun smartphone altijd zo dicht mogelijk bij zich, want een WhatsApp missen of het perfecte kiekje niet op tijd kunnen maken voor Instagram zal doodzonde zijn. Aangezien de telefoon altijd in het zicht is, wil jij deze natuurlijk zo fashionable mogelijk hebben en dat kan nu.

Fashionchick is een ontzettende leuke samenwerking met de webshop Smartphonehoesjes.nl aangegaan, wat zoals je al verwacht onwijs fashionable telefoonhoesjes heeft opgeleverd. Op de hoesjes staan een aantal verschillende quotes waar alle fashionista’s blij van worden en leuke printjes, zoals één met flamigo’s of met kerstmis zuurstokken.

Naast dat je jouw smartphone in één handomdraai een fashionable accessoire maakt, is deze ook nog eens beschermd tegen deukjes en krasjes. Het hoesje is met de komende feestdagen leuk om cadeau te doen aan jouw beste vriendin of zusje, maar natuurlijk stiekem nog veel leuker om te krijgen.

De covers zijn te verkrijgen voor de iPhone 6, 5/5s en de 4/4s, maar ook voor de Samsung Galaxy S5 en S4. Voor slecht €14,95 heb jij al het perfecte Sinterklaas- of kerstcadeautje. Wil je alle designs zien? Bekijk dan onderstaande foto’s. Om te bestellen ga je naar Smartphonehoesjes.nl!

www.fashionchick.nl

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties