0

grijs 150De sneak peeks van de nieuwe ‘Fifty Shades of Grey’ film vliegen ons om de horen en ondanks dat hij pas in februari op het witte doek zal verschijnen kunnen we nu al niet meer wachten. Maar kunnen we totdat het zover is genoeg inspiratie halen uit de film.

De vijftig verschillende tinten grijs laten ons fashionista hartje sneller kloppen, want er is haast niemand die zich niet graag hult in deze mooie kleur. Of het nu voorjaar of najaar is grijs kan altijd en past ook bij alle gelegenheden. Zo is een grijze jurk perfect voor in de chique avonduurtjes en een jeans in grey perfect voor overdag. In kleding en accessoires, overal komt de titel van de film in terug.

Wie in ieder geval een groot van is van de ’50 Shades of Grey’ is Kim Kardashian. De reality ster wordt regelmatig gespot in een outfit geheel in de kleur grijs. Doordat de kleur in zoveel verschillende tinten komt is het leuk om deze met elkaar te combineren of je kan net als mevrouw West voor één tint kiezen zodat de outfit één geheel blijft.

Bekijk de grijze looks van Kim Kardashian op onderstaande foto’s voor inspiratie. Wil je bestellen? Klik dan op de items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties