0

loafers 150Loafers komen oorspronkelijk uit Noorwegen en werden vanaf 1930 verspreid door heel Europa. Deze schoenen zijn al een hele poos verkrijgbaar en zijn door de jaren heen natuurlijk verandert van kleur, materiaal, hoogte en gewicht. Anno 2015 kennen wij loafers als casual schoenen, waar je elke look fantastisch mee kunt afmaken.

Loafers werden in de jaren ’50 onwijs populair en de schoenen worden het meest geassocieerd met de preppy look van de jaren 1960. Bij een preppy look moet je bijvoorbeeld denken aan een nette, klassieke look en de term is afkomstig van prep school en university. Zowel mannen als vrouwen dragen deze schoen en Micheal Jackson wist de klassieke loafers helemaal hot te maken, omdat hij ze gebruikte als groovy dansschoenen.

Wij zijn helemaal gek op deze schoenen en hebben er ook een paartje in onze kasten staan. Ben jij op zoek naar leuke varianten om je outfit een chique vibe te geven? Dan zit je met de loafers die we voor je op een rijtje hebben gezet wel goed.

Bekijk de shop tips hieronder. Zin om te shoppen? Klik op één van de beelden om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties