0

ADVERTussen alle leuke webshops die het World Wide Web ons te bieden heeft zijn er soms van die pareltjes die extra tussen andere opvallen. Het nieuwe fashion platform STYLR dat kort geleden is gelanceerd is daar zeker eentje van.

(Advertorial)

Het nieuwe it Cyber community platform verzameld voor jou de beste online boutiques. En, niet alleen uit Nederland! STYLR wilde een creatieve online plek creëren waar mensen over de hele wereld een styleboard kunnen maken met hun favoriete items. Deze borden kun je volgen en de items met één klik op de knop direct bestellen.

Maar, niet alleen kun je trendy fashionista’s volgen, ook je favoriete fashion magazines zijn via STYLR te volgen. Zo is je nieuwsfeed dagelijks gevuld met items en berichten waarin je geïnteresseerd bent. Maar, zelf kun je ook je mening geven. Het is namelijk mogelijk om je eigen board te maken en je eigen artikelen te schrijven en mening te geven. Is je styleboard compleet en wil je deze look zelf dragen? Met een simpele klik op de knop bestel je direct alle items van je digitale collage.

Bekijk alle items hieronder. Wil je bestellen of zelf een board maken? Klik dan op één van de onderstaande items en maak een profiel aan!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.stylr.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties