0

je mappelle 640Ken jij Je m’appelle al? Laatst schreven we al over het de webshop, die in het teken staat van trendy items die een méga goede prijs-kwaliteit verhouding hebben, en hun superleuke joggingpak met sterren. Maar het merk heeft veel meer leuke kleding in haar collectie!

(advertorial)

Onze favoriet zijn de tops en sweats met quotes. Van een zachtblauwe sweater met Coco Est La en een top met lange mouwen met de tekst Plan de Champagne tot het zwart-wit gestreepte t-shirt met Je Le Veux en het donkerblauwe shirt Meet Me At The Library: er is heel wat fijns te krijgen bij Je m’appelle.

De webshop heeft ook gedacht aan een leuke little black dress: ze hebben een exemplaar in de collectie met daarop subtiel glanzende sterren. We love! High heels erbij en een mooi tasje, zo ben jij gemakkelijk de ster van de avond…

Handig om te weten: als je drie of meer items bestelt bij Je m’appelle dan worden de kledingstukken voordeliger van prijs! Ben jij enthousiast en wil jij jouw slag slaan bij de webshop? Gebruik dan de code ILFN voor gratis verzending!

www.jemappelle.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties