0

alexa 150Vorige New York Fashion Week stuurde Rag & Bone’s zijn modellen de catwalk op met bowlingjasjes gepersonaliseerd met hun namen erop. Dit is natuurlijk de ultieme musthave en hoe jammer was het dat alleen de modellen de gelukkige waren om deze te dragen.

Na een aantal maanden gewacht te moeten hebben, maakte het merk bekend dat zij deze jasjes gaan verkopen in hun winkels. Helaas is er geen in Nederland, maar wel in New York, Los Angeles, Tokyo en London en gelukkig is de laatste niet heel ver van ons landje vandaan. Er zullen shirts voor de mannen komen en de jassen voor de vrouwen in jaren’50 stijl net als op de catwalk tijdens NFW, waar de eigen naam op gemaakt kan worden (als die niet langer is dan 7 letters). Een mannenshirt zal 275 dollar gaan kosten en een jasje 795 dollar.

Rag & Bone’s vond de promotie tijdens de catwalkshow niet genoeg en besloot om dit kledingstuk aan een celeb te overhandigen. Alexa Chung was de gelukkige en postte gelijk een kiekje op haar Instagram van de jas. En als deze it-girl in het item zal gaan rond lopen, wordt het een regelrechte hype!

 

  • alexa
    Alexa Chung: "Thank you @rag_bone ! You really know the way to a narcissist's heart. :-) #saymynamesaymyname pt2"

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.instagram.com/chungalexa

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties