0

camera 150De laatste dagen van het jaar zijn officieel aangebroken en voordat we het weten is het alweer 2015. Nu we net de kerst achter de rug hebben, staat Oud en Nieuw nog voor de deur en deze laatste momenten van het jaar moeten we natuurlijk allemaal vastleggen.

Uiteraard heb je altijd een camera bij de hand om leuke kiekjes en natuurlijk selfies te schieten van alles wat jij doet. Alleen is het veel leuker om de foto’s daadwerkelijk vast te houden en in te lijsten, dan alleen maar op sociale media te posten en op je beeldschermpje te bekijken. HEMA begrijpt dit en heeft daarom de schattigste polaroid camera’s ooit aan haar collectie toegevoegd.

Geen saaie zwarte of zilveren camera, maar rozé, paars en lichtgeel wat natuurlijk veel beter past bij fashionista’s. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker klein van formaat, waardoor ze perfect passen in jouw uitgaansclutch. Met één klik op de knop en binnen een paar seconden heb je een échte foto in jouw handen, om alle mooie herinneringen van de laatste dagen van 2014 bij elkaar te verzamelen.

Bekijk het item op onderstaande foto’s. Wil je bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.hema.nl

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties