0

rode playsuitsHet is zomer, dat betekent dat de hormonen op hol slaan en we (dit is bewezen!) vaker op date gaan. Hoe je indruk maakt op die knappe vriend van een vriend van een vriend waaraan je bent gekoppeld? Met je outfit natuurlijk! En wij weten precies wat je aanmoet!

Rood is de kleur van de liefde, maar ook van de passie. Dit is dus je go-to kleur als je een spannend afspraakje in je agenda hebt staan. Natuurlijk gaan we voor een playsuit, want dit kledingstuk zit gewoon onwijs lekker waardoor jij je comfortabel voelt.

Ook is een playsuit is geschikt voor allerlei verschillende soorten dates, zelfs als hij van plan is met je door het Vondelpark te skaten is een playsuit een goede optie. En als allerlaatste: je ziet er gewoon super goed uit in dit sexy (want kort), maar toch beschaafde en vrouwelijke kledingstuk.

Nu we jullie hebben overtuigd van de noodzaak van dit item moeten we natuurlijk wel leveren. Daarom hebben wij zeven van de állerleukste jumpsuits voor jullie uitgezocht! Bekijk ook gelijk even hoe knappe blogger Viva Luxury eruitziet in haar playsuit.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties