0

Vannacht gaat de klok een uurtje achteruit. Ja, dat betekent wintertijd. Nu is het echt de hoogste tijd om je najaarsgarderobe in te slaan dus. Heb je morgen nog niks te doen?

Dan hebben we een top tip voor je om aan die najaarsgarderobe te werken. Morgen kan er kleding geruild worden! Want wat een andere fashionista misschien niet meer mooi vindt, kan een pareltje zijn voor jou. Bij deze nieuwe editie van het ruilevent ‘Krijg de kleren!’ draait het om breisels, truien, vesten, jasjes, sweaters en al dat andere waarmee je de winter doorkomt. Maak een ander blij met jouw winterstukken en vind een nieuwe winterse garderobe bij ‘Krijg de Kleren!’.

Verder is er op dit event nog veel meer leuks te doen naast ruilen. Zo maken de meiden Vandemarkt armbandjes, kettingen en oorbellen op bestelling en kan kapster Lotte van Goodoldfashion kan niet wachten om haar schaar in jouw haar te zetten. De stylistes van Vlinder en Wolf styling zullen aanwezig zijn om jou van persoonlijk stijladvies te voorzien en de jonge en getalenteerde Moos komt foto’s maken.

Waar: Out of the Closet, Jodenbreestraat 158, Amterdam
Tijd: 12.00-18.00
Entree: 7,50
Regels:
- Neem minimaal vijf en maximaal tien winterstukken mee. Ze moeten echt nog mooi, fris en bruikbaar zijn. Accessoires mag ook! Geen lingerie, badmode en hemdjes.
- Bij binnenkomst worden je kleren ingenomen, gecontroleerd op kwaliteit en uitgehangen. Nadat je je kleding hebt ingeleverd, krijg je een papiertje waarop staat hoeveel stukken je mag uitzoeken. Wanneer je klaar bent met ruilen, lever je het papiertje in bij de uitgang.
- Alles wat je meeneemt en geen nieuwe eigenaar heeft gevonden aan het einde van de middag, laat je achter. Deze stukken krijgen een tweede kans bij de volgende editie van ‘Krijg de Kleren!’ of worden gedoneerd aan vintagestore Out of the Closet.

Meer info? Kijk hier

Schaf een nieuwe, vintage wintergarderobe aan!

www.outofthecloset.org

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties