0

Fashionista’s on a budget, we hebben een supertip voor je! Welikefashion.com organiseert nog tot en met 2 december een nieuw, halfjaarlijks terugkerend online event: Shop the Trend Week.

Tijdens deze week wordt er iedere dag een trend in de spotlight gezet, en daarbij wordt 30 procent korting gegeven op alle items die bij deze trends horen. Klinkt goed, toch?

Daarnaast vindt er elke dag een nieuwe give-away plaats van minimaal 500 euro in waarde in samenwerking met gave andere merken (bijvoorbeeld Cointreau, Soopl en Inglot). Deze give-aways gebeuren middels een Facebook app waarbij op zondag 2 december een scooter met een waarde van 2000 euro als weekprijs weggegeven wordt. Wauw!

Vandaag staat de trend Wine Red in de spotlight. Je shopt dus items op Welikefashion.com in deze kleur, met 30% korting. Denk aan elegante wedges van Friis & Company, sexy jurkjes van French Connection en Leopard Leggings van Religion. In totaal worden er vandaag 36 wijnrode items met die fijne fikse korting verkocht. Shop ze!

Voor welk wijnrode item ga jij?

www.welikefashion.com

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties