0

annic musthaves De actieve Instagrammer heeft deze gloednieuwe musthaves waarschijnlijk al bij ILFN’s Annic voorbij zien komen. Werd je ook helemaal hebberig van de zes(!) nieuwe musthaves die Annic daar liet zien? Dan hebben we goed nieuws!

Regelmatig selecteert Director & Founder Annic speciaal voor alle ILFN lezeressen de leukste en meest hebberigmakende musthaves van dit seizoen. Stuk voor stuk zijn het items die ook allemaal te vinden zijn in de eigen garderobe van Annic. Nu zijn daar weer een aantal hele leuke items aan toegevoegd die wederom helemaal on trend zijn.

De trendy Aztec sjaals zijn er te vinden in drie verschillende kleuren, groen, rood en zwart. Deze match je moeiteloos chic met een bijpassende it-bag in dezelfde kleur. De echt leren shopper is niet alleen groot genoeg voor al je belangrijke spullen, maar zorgt ook voor een finishing touch van je outfit.

Enthousiast? Goed nieuws! De items zijn nú te bestellen met een hele fijne korting. Klik op één van de onderstaande foto’s om te bestellen, maar let op! Wees er wel snel bij, want Op = Op!

afterlight_3

Black Bag

Black Bag

Black Scarf

Black Scarf

Green bag

Green bag

Green Scarf

Green Scarf

Red Bag

Red Bag

Red Scarf

Red Scarf

www.ilfnshop.nl

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties