0

JUMPSUITWat is het toch gemakkelijk om ons te hullen in geheel zwarte outfit of in een skinny jeans met een sweater, maar de laatste twee maanden van het jaar ga jij totaal out of the box. Niet meer grijpen naar dat ene simpele blousje in het wit, maar kies alleen nog maar voor knalkleuren.

Ben jij totaal niet het type voor een geheel rode outfit? Nu dus wel, want vanaf vandaag stap jij uit jouw comfort zone. Een echte fashionista durft en kan absoluut niet zonder kleur in haar garderobe en die krijg je met deze jumpsuit als nieuwe aanwinst. Het knalrode item is een ware eyecatcher en niemand zal jou nog langer over het hoofd zien.

Deze jumpsuit heeft niet veel meer nodig, maar natuurlijk nog wel een stel goede accessoires. Gouden sieraden staan onwijs mooi op deze kleur, dus kies voor een opvallende ketting en armbanden met nog wat eenvoudige oorbellen en ringen. Doordat de outfit in één kleur is lijk je al optisch langer, maar natuurlijk wil jij op jouw langst eruit zien. Kies daarom voor nog een paar pumps met een flinke hak eronder. De laatste twee maanden zal jij je transformeren tot een echte kleur fashionista!

Bekijk het item op onderstaande foto’s. Wil je bestellen? Klik dan op de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties