0

kim 150Als de celebs op reis gaan nemen ze vaak tientallen koffers mee waar genoeg kleding inzit voor minstens een jaar weg te blijven. Toen Kim Kardashian en Kanye West down-under gingen voor zijn show daar, had de reality ster wel erg weinig bij zich en werd drie keer in één week gespot in dezelfde outfit.

In Australië droeg Kim drie dagen een zwarte jurk met turtleneck tot over de knie met lange mouwen met daaronder witte Balenciaga pumps. De eerst zo geliefde Prada nude sandaalhakken moesten plaats maken voor haar nieuwe favoriete heels, die zelfs een plekje kregen op haar Instagram. Met een kledingkast als Mrs. West is het onvoorstelbaar dat ze drie keer achterelkaar dezelfde outfit draagt. Het zwarte gewaad was dan ook van verschillende designers, namelijk één van Givenchy en de ander van Rick Owens. Het enige verschil was het materiaal waarvan het kledingstuk is gemaakt.

Uiteraard waren Kim’s curves goed te zien in de identieke jurken en aangezien ze nog niet tevreden is over haar figuur snappen we waarom ze voor de kleur zwart koos. Het naakte GQ model voelt zich waarschijnlijk erg op haar gemak in dit ensemble en wellicht trekt ze het nog een aantal keer uit de kast als ze terug is in de Verenigde Staten.

Bekijk de foto’s van Kim Kardashian’s zwarte jurk hieronder.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.instagram.com/kimkardashian

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties