0

OLIVIA PALERMODenim is dit najaar een trend die zich vertaald naar verschillende kledingstukken. Denk aan uiteraard de oude vertrouwde spijkerbroeken, maar ook blouses, jurkjes en rokken. Naast de mini-rokjes komt deze ook in een  langere variant, die erg geschikt is voor deze herfst.

De langere spijkerrok is een goede vervanger voor de jeans, waar de meeste van jullie algauw naar grijpen ‘s morgens vroeg. Door de lengte zijn jouw benen toch beschermd tegen de gure kou en kan je hem net zo makkelijk combineren als de broek. Vooral de denim on denim trend zien we dit najaar veel voorbijkomen en dat is natuurlijk hartstikke leuk met dit item. Stop de spijkerblouse in de rok, maak het geheel af met een riempje en voilá jij bent helemaal trendy.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om hem te dragen met een leuke blouse met een printje of een kleur. Heb jij een iets stoerdere stijl, dan is de denim skirt ook perfect. Met een comfortabel paar sneakers en een sweater ben je meteen klaar. De lange rok komt in veel verschillende kleuren spijkerstof, dus er zit altijd wel wat tussen.

Wij hebben alvast de leukste voor jullie uitgezocht. Klik op onderstaande foto’s om ze direct te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties