0

rihanna thumb 150Rihanna is het perfecte voorbeeld van een stijlkameleon, zien we haar de ene dag met een tomboy look de andere dag verschijnt ze in een super vrouwelijke outfit. Dit maakt haar voor veel fashionista’s het absolute rolmodel en gisterenavond bewees ze weer waarom.

Voor haar opa’s verjaardag ging Rihanna samen met haar grootvader dineren in New York en kwam weer met een stunning outfit op de klippen. In een zilver grijs gebreid ensemble en haar lokken vastgebonden in een staart was de zangeres weer een plaatje op te zien. De matchende sweater en broek lieten geen één stukje bloot zien, maar lieten RiRi haar figuurtje fantastisch uitkomen.

Aan haar voeten droeg ze beige puntige pumps en als accessoires had ze gekozen voor hoepeloorbellen en de ‘Twisted Box’ tas uit de ‘Celebrating Monogram‘ collectie van Louis Vuitton. Dit box model wordt steeds vaker gebruikt door designers, het vierkante tasje staat veel eleganter dan een losse flubber tas. De leuke vorm van deze box tassen geeft iedere outfit net een extra boost, die het soms nodig heeft.

Bekijk Rihanna haar outfit op onderstaande foto’s. Wil je net als haar ook een box tas? Klik dan op onderstaande items om te bestellen.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties