0

jlo outfit 150Ondanks dat Jennifer Lopez al 45 jaar is, zie je dit totaal niet af aan haar en verschijnt ze altijd tip top ten tonele. De meesten van ons zijn een stuk jonger dan de zangeres, maar van haar stijl kunnen we zeker wat van leren.

Kiest Kim Kardashian nog steeds dagelijks voor de crop tops met een pencil skirt, Jenny heeft deze allang weer achter in haar kast gehangen en kiest voor iets vernieuwender. De tops met cut outs zijn nu helemaal hot en als je deze op de juiste manier combineert staat dit onwijs classy. Met een killer body als dat van J.Lo kan er weinig verkeerd gaan, maar ook zij speelt liever op safe.

Kies net als Miss Lopez voor een high waisted broek met gigantisch wijde pijpen. Doordat de onderkant de helft van het middenlijf bedekt, blijft het elegant staan en gaat het niet de ordinaire kant op. De celebs trekken steeds vaker hun jas of blazer niet meer aan, maar hangen deze over de schouders. Dit kan jij ook doen met een oversized colbert. Nog een paar zwarte pumps, een clutch en een aantal sieraden en klaar is jouw classy J.Lo look.

Bekijk Jennifer Lopez haar look op onderstaande foto’s. Wil jij een vergelijkbare outfit? Klik dan op onderstaand item.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties