0

jurkjes lange mouwen 150Jurkjes kunnen het hele jaar door gedragen worden en dat is fijn, want door dit kledingstuk voelen de meeste van ons zich net iets meer vrouw. Ga je in de zomer voor een dress die net iets meer open is, voor het weer van nu en voor in het najaar zijn jurkjes met lange mouwen zeer geschikt.

Naast de Little Black Dress mogen er echt wel wat meer jurkjes in jouw kast hangen. Dit item is namelijk super praktisch, want je hoeft hem nooit te combineren behalve dan met je schoenen en accessoires. Nu het weer toch al wat frisser is, is het wel fijn als je armen bedekt zijn en gelukkig zijn er talloze dresses met mouwen: deze kan je in het najaar nog steeds blijven dragen.

Trek overdag platte ballerina’s of sandaaltjes aan onder je jurk en als je behoefte hebt aan een jasje kies dan voor een bickerjack. Ga je ‘s avonds ergens een hapje eten of een drankje doen? Trek dan een paar high heels eronder aan en een mooie blazer erop. Wij hebben alvast de leukste jurkjes met lange mouwen voor jou uitgezocht.

Bestel jouw favoriete jurkje met lange mouwen door op onderstaande foto te klikken!

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties