0

SHOP TIP goodiebox ter waarde van 50 a 75 euroEr hoeft niet altijd een reden te zijn om jezelf te trakteren op een cadeautje. Vind jij het leuk om verrast te worden en houd je ervan om niet te weten wat er in pakketjes zit?

Wij hebben goed nieuws voor je want na de succesvolle Goodiebox komt I Love Fashion News nu met een FashionBox ter waarde van €129,95! Wat kun je verwachten? We gaan je natuurlijk niet alles verklappen en de suprise verpesten, maar een tipje van de sluier kunnen we wel alvast oplichten.

Denk aan de echte musthaves van dit seizoen zoals een Kenzo inspired sjaal en mirror aviator sunnies. Je arm party is natuurlijk pas echt compleet met een musthave horloge en een aantal hele leuke kleurrijke armbandjes. Ook kan er een koffiebeker inzitten a la Starbucks of een travelkit. En last but not least kettinkjes, oorbellen en ringen die elke outfit af maken. Elke FashionBox is anders dus laat je verrassen!

Trakteer je vriendin, moeder, zus of gewoon jezelf op deze super deal, want de FashionBox heeft nu een knallende korting van maar liefst 65%! Let wel op, deze FashionBox heeft een gelimiteerde oplage. Dus, op is op!

Meer weten over dit pakket? Klik dan hier of op de afbeelding!

FashionBox

www.ilfnshop.nl

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties