0

glow brand 150Volgende week is het alweer Koningsdag en ook het WK staat voor de deur: natuurlijk wil je er in beide gevallen stijlvol bijlopen. Still want to be a Queen on Kingsday? Een paar oranje hakken die matchen met jouw outfit zouden helemaal perfect zijn, maar high heels zijn nou niet bepaald comfortabel om een lange tijd op te staan.

(advertorial)

Nou ja, als je het over normale hakken hebt dan. The Glow Brand heeft een collectie van felgekleurde hakken die zijn gemaakt van TPU in Italië. Dit luxe materiaal voelt net zo zacht aan op de huid als leer en gaat niet vervelend voelen als als het in contact komt met vocht (denk: als je last hebt van zweetvoeten).

Het voordeel van TPU is daarnaast ook dat het een stuk zachter voor je voeten is om op te staan dan een normale hak. Ken je die pads die het comfortabel moeten maken om op hakken te staan? Die zijn ook gemaakt van TPU. Als je de heels van The Glow Brand aan hebt lijkt het net alsof je drie van die pads in je hakken hebt! Daarnaast is het materiaal makkelijk schoon te maken en kleurvast.

Oranje niet echt jouw ding? De hakken zijn dus ook verkrijgbaar in flink wat andere kleuren. Ook fijn: de winst van de verkoop van de schoenen gaat naar een goed doel. Per kleur is een andere charity gekozen en die van oranje is Starfish Greathearts Foundation dat zich inzet voor kinderen die wees zijn geworden of slachtoffer zijn van HIV/aids.

Wil je de schoenen shoppen? Klik dan op één van de foto’s en vergeet niet de code ‘ORANJETGB’ te gebruiken om 15 procent korting te krijgen!

www.theglowbrand.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties