0

film 150Sinterklaas komt steeds dichterbij en keek je vroeger weken uit om dit feest met jouw familie te vieren, nu is het natuurlijk veel leuker met vriendinnen. Alleen kan shoppen naar fashionable cadeaus, die ook nog eens betaalbaar zijn, soms aardig lastig zijn.

Naast het eten van heerlijke pepernoten en speculaas met een warme beker chocolademelk met slagroom hoort natuurlijk een filmavondje. Doe daarom jouw vriendinnen een aantal leuke fashion films en documentaires cadeau zodat jullie Sinterklaas avondje gelijk door kan gaan voor een filmmarathon. Uiteraard mogen de klassiekers zoals The September Issue en The Devil Wears Prada niet ontbreken, maar natuurlijk willen jullie ook een kijkje nemen in het leven van Karl Lagerfeld met de film Lagerfeld Confidential.

Een cadeautje geven is natuurlijk al hartstikke leuk, maar nog veel leuker als jouw hele vriendinnengroep ervan kan genieten. Pak vroeg de pakjes uit en plof daarna lekker neer op de bank met alle heerlijke Sinterklaas lekkernijen. Heb je geen idee bij welke fashion film jij moet beginnen? Wij hebben alvast de leukste voor jou uitgezocht.

Bekijk alle films op onderstaande foto’s. Wil je bestellen? Klik dan op het item om hem direct cadeau te kunnen doen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties