0

baby H&M 150Babyshowers zijn een ‘hele bevalling’, want wat moet je nu weer meenemen om aan het ongeboren kindje en de future mama cadeau te doen? De kans dat je met hetzelfde cadeau als een ander komt, is onwijs groot (luiertas, speen, flesje, melkpomp). Máár vanaf nu heb jij geheid het leukste cadeau op het feestje!

H&M lanceert vandaag namelijk hun nieuwe Newborn Exclusive voorjaarscollectie. De gehele lijn zit vol met rompertjes, truitjes en jurkjes in pastelkleuren voor de allerjongsten. Verder zien we veel borduursels, bloemenprintjes en streepjes. En alle items zijn van 100% biologisch katoen! Lekker zacht dus voor het baby’tje.

Wat H&M ná de verkoop van het item doet, is wat het écht een bijzonder babyshower cadeau maakt. Voor elk verkocht item doneert H&M namelijk 1 poliovaccin aan UNICEF’s vaccinatieprogramma. Niet alleen ligt de baby van je vriendin er dus modieus bij, ook is er dankzij jouw aankoop een baby beschermd tegen polio.

Reken maar dat dit cadeau het goed doet bij door hormonen overheerste mama’s in spé! Vanaf vandaag is de collectie te shoppen via H&M’s website.

  • hm kind
  • hm 2
  • hm 1
  • items 3
  • items

(Beeld: www.hm.com/nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties