0

SHOP TIPNu de dagen steeds kouder worden en het nog pikkedonker is als we de deur uit moeten, wordt het steeds lastiger om goed wakker te worden. Nog half slapend vertrekken we richting ons werk, maar dit ochtendritueel kunnen we een stuk actiever en fashionable maken.

Als er één ding werkt op de vroege ochtenden dan is het een goede bak koffie, maar om dit onderweg mee te nemen kan nog wel eens lastig zijn. Je stapt moeilijk met jouw koffie beker van thuis de auto of de trein in, maar wel met de fashionable coffee cups to go. Als je in de kou op het openbaar vervoer staat te wachten komt een warme drank heel goed uit, want voor de niet koffiedrinkers onder ons kan er natuurlijk ook thee in worden vervoerd.

Had je meeneem koffiemokken vroeger alleen in saaie kleurtjes als zwart en zilver, tegenwoordig komen ze er in allerlei varianten. Zo heeft Blond Amsterdam er een aantal met de leuke tekeningen die we van het merk kennen. Zelfs fashion labels als SuperTrash en ModeMusthaves hebben een mok opgenomen in hun collectie, dus kan jij natuurlijk al helemaal niet meer zonder.

Bekijk de items op de foto’s hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

 

 

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties