0

150 topshopWat waren we blij toen we vorig jaar hoorden dat Topshop een shop in shop ging openen in de Amsterdamse Bijenkorf. Alle fashionista’s hebben lang genoeg gewacht en kunnen nu eindelijk ook shoppen op de website van het luxe warenhuis.

Dit is natuurlijk helemaal ideaal voor modeliefhebber die niet in de buurt wonen van Amsterdam, maar graag willen losgaan bij Topshop. Daarnaast is online shoppen heerlijk om lekker te doen terwijl je languit op de bank ligt. Zit je even krap bij kas? Dan heeft de Bijenkorf een hele leuke actie voor je, want je kan namelijk door een eigen gemaakte styleboard kans maken op 250,- Topshop tegoed.

Begin volgend jaar wordt er trouwens een gigantische Topshop geopend een paar meter vanaf winkelketen Forever21 in Ade hoofdstad, dus dan is het aanbod aan geliefde kledingmerken in Amsterdam zo goed als compleet. Ons modehartje gaat er in ieder geval wat harder van kloppen.

Bekijk de items de we voor jullie op een rijtje hebben gezet hieronder. Zin om te shoppen klik dan op de foto’s met de kledingstukken. Veel shop plezier!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

wwww.bijenkorf.nl

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties