0

New York Fashion Week is alweer twee weken geleden, maar toch is er één foto die is bijgebleven. De 'Friends who dress together, stay together" foto ging binnen één dag - beter gezegd binnen enkele uren - de wereld over en is maar weinig mensen ontgaan. Want hoe leuk is het om zo'n jasje te delen met je allerbeste vriendin?

Het jasje past helemaal in de trend van dit najaar, want leren jasjes met een witgestifte opdruk zijn super populair. Hebben jij en je bestie al een favoriet jasje, maar zonder opdruk? No worries, het Nederlandse modemerk Ruby Tuesday liet zich inspireren door de foto en komt met de perfecte uitkomst: de Best Friend strijkbadge.

Vanaf dinsdag 29 september kun je op rubytuesday.nl en in enkele winkels terecht voor een Best Friend strijkbadge, zodat iedereen deze Best Friend kan delen met een vriend of vriendin. Je kunt 'm overal op strijken: op je favo trui, t-shirt of jas! Ben jij meer van het verven? Ruby Tuesday verkoopt voor de echte die hards ook een schildermal, zodat jij en je bff zelf met een kwast aan de slag kunnen.

Plus: wanneer je een strijkbadge van Best Friend koopt (€19,90) gaat €1,50 naar Vluchtelingenwerk Nederland.


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties