0

thumbjuistWe zijn allemaal besmet met het festival virus en het zal niet meer lang duren voordat het festival seizoen in volle gang is. We kunnen ons dan ook het beste maar alvast voorbereiden, en zeg eerlijk wat is er leuker dan een outfit kiezen voor je favoriete feestje?

(Advertorial)

gsus sindustries snapt ons festival fashionista’s helemaal en komt daarom nu met een gloednieuwe festival collectie! gsus startte in 1993 als rebels label maar is inmiddels volwassen geworden. Deze zomer drukt gsus zijn stempel op ieder ontwerp door te spelen met uitgesproken kleuren, fijne materialen, in ‘t oog springende details en grafische elementen. Het merk toont opnieuw zijn free spirited roots en dat allemaal met die typische gsus twist, made by instinct.

Wist je dat muziek de oorsprong is van de naam gsus? G-sus is een gitaarakkoord, met een toegevoegde noot uit een ander akkoord. Klassiek, maar met een twist. Precies waar gsus voor staat en in lijn met het thema festival! De klassieke bloemen print is niet wat het lijkt, als je goed kijkt, zie je dat er een skull ontstaat door de clustering van bloemen. De kleuren grijs blauw en pastel roze/oranje zijn gebruikt in deze collectie en goed om samen te combineren. Door de soepele materialen en sunkissed kleuren zijn deze items een goede aanvulling voor de perfecte festival look. daarnaast zijn er ook onmisbare basic items voor het hele seizoen in de lijn te vinden. Zo kun je in de gsus festival collectie heerlijk in het zonnetje genieten van jouw favoriete bands of dj’s terwijl je helemaal on trend bent.

Helemaal leuk! Met de kortingscode gsusfestival krijg je 10 euro korting in de webshop op de gehele collectie! De code is geldig tot en met 15 juni, dus wees er snel bij!

Bekijk de festival collectie hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.g-sus.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties