0

GATSBYHeb jij aankomende vrijdag een Halloween feestje waar je verkleed naar toe moet, maar heb je nog geen idee wat je aan moet trekken? Waarschijnlijk heb je geen zin om veel geld uit te geven aan een kostuum dat na één keer dragen nooit meer uit de kast getrokken wordt. Kies daarom voor een roaring twenties geïnspireerde jurk.

De jaren’20 is een tijdperk wat in de hedendaagse mode nog veel gebruikt wordt en we zien vaak genoeg modellen over de runway paraderen in kledingstukken in de stijl van de twenties. Daarnaast doen deze items het ook goed voor verkleedfeesten, want je bent gelijk een personage uit de film ‘The Great Gatsby’. Kraaltjes, glimmertjes, pailletten en veren niets is te gek bij deze stijl en je mag je ook flink uitdossen met accessoires. Kies voor jouw Halloween feestje voor een mooie jaren’20 jurk en maak jouw outfit af met een paar lange zijden handschoenen, een lange parelketting of meerdere en een haaraccessoire met uiteraard veren.

Na Halloween kan je jouw jaren’20 jurk nog steeds dragen, want ook dit modeseizoen is het een veel voorkomende trend. Laat de uitbundige accessoires achterwege en jouw Halloween kostuum is in één klap geschikt voor een avondje uit met jouw vriendinnen. Wellicht heb jij op een ander tijdstip van het jaar nog een twenties themafeestje waarvoor je uiteraard jouw jurk weer uit de kast kan trekken.

Bekijk de inspiratiebeelden en de leukste jaren’20 jurken hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op de items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties