0

SIBStel je voor. Nog even na je werk langs de supermarkt voor een snelle boodschap, sta je opeens met handenvol boodschappen maar zonder tasje bij de kassa. Het gebeurt ons regelmatig dat we weer bij de plaatselijke winkel zonder tas staan en naar huis gaan met een plastic tas die we vervolgens nooit meer gebruiken.

Ook na een dagje shoppen komen we regelmatig thuis met plastic tassen van merken waar we eigenlijk niks mee hebben. Zonde! Het is natuurlijk niet bepaald milieuvriendelijk al dat plastic. De tassen van SIB Amsterdam lossen dit probleem op. Met de uitvouwbare tassen kun je niet alleen super fashionable boodschappen doen, maar zo hoef je aan de kassa nooit meer om een plastic tasje te vragen én help je het milieu op stijlvolle wijze een handje.

De tas komt in een leren etui met een boodschappenkar muntje (hoe handig!) die je gemakkelijk in je handtas mee kunt nemen. Rits je de etui open dan komt daar een uitvouwbare nylon tas uit! In het leren mapje is ook nog genoeg ruimte voor portemonnee, sleutels en telefoon dus de leren etui kan ook nog als clutch gebruikt worden.

Stijlvol, goed voor het milieu, multifunctioneel en praktisch. Kortom: een win, win, win, win-situatie. Bekijk de tassen hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Helemaal leuk. Bestel je nu één van de SIB Amsterdam bags dan krijg je met de code SIBILFN een gratis verzending cadeau! De SIB’s passen door de brievenbus en worden origineel verpakt, daarom ook perfect om iemand cadeau te doen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.sibamsterdam.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties