0

outfit bijenkorf 150Als we naar buiten kijken, belooft het een mooie Bevrijdingsdag te worden. Alle festivals zijn al in volle gang en heel Nederland staat in het teken van het vieren van de vrijheid. Bij deze feestelijke dag hoort natuurlijk een feestelijke outfit.

Wij hebben weer een leuke outfit voor je samen gesteld die helemaal online te shoppen is. Onze outfit kan perfect met dit mooie weer en heeft een feestelijke uitstraling. Voor een feestje mogen we immers best een beetje uitpakken.

We gaan voor een liefelijke top van Isabel Marant met een perfecte jeans van het merk Paige. De keuze voor een donkere broek is wisely zodat je lekker in het gras kunt genieten van de muzikale optredens. De outfit maken we af met koraal kleurige items, zo komt de kleur terug in de zomerse sleehakken én kiezen we een clutch in een matchende tint.

Maar een outfit is natuurlijk nooit af zonder accessoires; de final touch, hier kiezen we juist voor een contrasterende kleur, minty mint, zodat je armparty er lekker uitspringt.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.debijenkorf.nl

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties