0

jlo culottes 150Het gebeurt bij de meeste al snel dat zij ‘s morgens vroeg snel een jeans uit de kast pakken om die aan te trekken en ook tijdens een dagje winkelen blijven we vaak in onze comfort zone. Iemand die graag experimenteert met stijlen is Jennifer Lopez en daar kunnen wij nog wat van leren.

De zangeres verscheen laatst in een prachtige culottes, dat een broek is maar meer iets weg heeft van een rok. Dit item zien we nog niet veel in de winkels hangen, maar als Jenny from the block het draagt zullen de schappen er binnenkort mee vol hangen. Het zwierige kledingstuk is onwijs comfortabel en zorgt ervoor dat al jouw outfits in één klap super chic zullen zijn.

Jennifer combineerde haar zwarte culottes met een onwijs mooie gouden top, dat bestond uit allemaal kettinkjes. Om dezelfde look als de 45-jarige zangeres te creëren, kies jij voor een shirt met gouden pailletten of kraaltjes. Uiteraard kun je het navyblauwe of oranje kledingstuk ook dragen met een stunning witte blouse. Wel staan pumps het mooist onder dit item en het liefst in de kleur van de culottes of de blouse.

Bekijk de foto’s hieronder van Jennifer Lopez culottes en bestel jouw eigen exemplaar door op de items te klikken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties