0

Fashion en food? Die twee gaan prima samen, hoor! Misschien had je al eerder de geruchten gehoord over een kookboek gemaakt door modellen.

Dat boek is er al! Nou ja, het was er. Inmiddels is het uitverkocht. Het Belgische mannelijke model Cesar Casier, die momenteel in New York woont, heeft het initiatief voor dit boek genomen. Er staan flink wat recepten van hem in het boek dat de naam Model Kitchen heeft gekregen. Daarnaast kun je de recepten lezen van onder anderen Karlie Kloss, Lindsey Wixson, Lily Donaldson, Mirte Maas, Milla Jovovich en zelfs Julia Restoin-Roitfeld!

In totaal zijn er een paar duizend exemplaren van het boek gedrukt in België, waar het meteen uitverkocht was. Maar niet getreurd: binnen nu en een paar weken ligt het boek in de schappen bij Selfridges in Londen, Colette in Parijs en is het online verkrijgbaar via Net-a-Porter.com!

Uiteindelijk is het de bedoeling van Cesar dat het boek ook in Amerikaanse winkels komt te liggen. Hier vind je een sneak peek op zijn blog!

Cesar houdt van groenten!

Model Kitchen is binnenkort weer verkrijgbaar

thecesarsalad.blogspot.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties