0

BLAKEBlake Lively is niet alleen een kersverse mommy ook is ze redelijk nieuw in bloggerland. Tijdens haar zwangerschap werd Blake wandelend boegbeeld van de site toen zij keer op keer in de allermooiste capes verscheen, die direct online te bestellen waren.

Maar, Blake heeft niet alleen een liefde voor dekenjassen. Blakes loves Parijs en met name de beroemde stijl van de Françaises. In haar nieuwe blogpost probeert de Gossip Girl de Franse fashion te ontrafelen. ‘Paris is so mysteriously perfect: Do French women really wake up with that ready-to-wear bedhead? How do they make the Breton stripe so eternally chic? And do they actually shamelessly snack on bread, cheese and sweets, without ever stepping into a gym? Unfair.’

Kortom, om de look van de Parisiennes te kopiëren is het Bretonse streepje een must. Vandaar dat Blake direct een aantal kledingstukken met een streepje in haar webshop heeft gezet. Leuk detail. Voor de blogpost is de Nederlandse Daphne van den Heuvel ingeschakeld die Preserve voorzag van een mooie fashion illustratie. Daarnaast heeft Blake ook even een aantal vragen aan de Nederlandse illustrator gesteld. Het interview en de blogpost van Blake lees je op Preserve.com.

Maar, Blake is al langer fan van het streepje. Tijdens haar zwangerschap droeg de actrice het shirt tijdens één van haar avonturen in de keuken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com/blakelively/)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties