0

Nagellak tipsWij zijn hártstikke dol op nagellak. Wat ons betreft zijn gelakte nagels namelijk de sleutel tot een verzorgd uiterlijk en bovendien is het lakken van je nagels een bijzonder therapeutische bezigheid. En laten we eerlijk zijn een potje Essie lak of zelfs een kleurtje van Chanel is een stuk goedkoper dan een tripje naar een ‘echte’ therapeut.

Soms kan het uitzoeken van een kleurtje wel voor stress zorgen. Waar vrouwen met een gebronsde huid wegkomen met iedere felle en minder felle kleur, werkt niet de hele regenboog goed bij vrouwen met een wat blekere teint. Weet jij af en toe niet meer welke kleur nagellak nou écht mooi zou staan bij jouw lichte gelaatskleur? Dan hebben wij een paar tips voor je:

1. Fel blauw 
Deze kleur gaat een vale gele gloed op een lichte huid tegen.

2. Licht roze 
Dacht je dat je geen bleke kleuren lak kon gebruiken bij een bleke huid? Think again, want een licht roze kleur complimenteert júist je huidkleur!

3. Pastel 
Ook andere pastelkleuren passen goed bij de kleur van je huid, omdat ze vaak witte ondertonen hebben, waardoor jouw huid net iets minder licht lijkt!

4. Nudes 
Ook nudes kan je gewoon opdoen bij een lichte teint. Zoek een nude met een lichtpaarse of -roze ondertoon, zoals mauve. Zorg dat je niet voor te donkere lakjes gaat en ook beige afgeleide kleuren zijn geen goed idee.

5. Oceaan groen 
Deze kleur lijkt misschien geen goed idee, maar de levendige kleur zorgt ervoor dat je huid net een paar tinten donkerder lijkt én is gewoon een feestje om op te doen!

6. Rood
Rode kleuren met een blauwe ondertoon zijn ook perfect om jouw lichtere huidskleur goed uit te laten komen.

7. Zilver
Wil jij een metallic lakje op je nagels? Dan is zilver je way to go!

Shop snel al onze favorieten lakjes in deze kleuren!

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties