0

WEDDINGHoewel het voorjaar vaak gezien wordt als wedding season wordt er ook in de winter getrouwd. Want, wat is er romantischer dan het ja-woord zeggen in een winter wonderland, compleet met een knisperend pak sneeuw, vallende vlokjes en glinsterende lichtjes?

Super romantical natuurlijk, maar ook heul erg koud. Het is niet gemakkelijk om je als bruidsmeisje of gast goed te kleden voor een gelegenheid als deze. Het liefst zou je in je warme sweatpants compleet met thermo ondergoed verschijnen. Maar, niet erg feestelijk en waarschijnlijk ook niet gewaardeerd door de bruid en bruidegom.

Wat kun je wel doen? Tip nummer één, blijf uit de buurt, van sneeuw, slush en draag schoenen die je gemakkelijk kunt verwisselen zodra je op de plek van bestemming bent. Een zwarte jurk is altijd een goed idee, perfect voor winterse feestjes en met een oversized mantel elegant en chic. Voeg glitter en glam toe met een paar statement accessoires. Je dikke fleece panty verbergen? Ga dan voor een maxi dress. Sla een grote faux fur over je schouders en je bent glamorous en warm.

Nog steeds koud? Onderschat de kracht van een glaasje alcohol ook niet.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.pinterest.com/)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties