0

hakken 640Een goed paar hakken maken de vrouw: je voelt je zelfverzekerder op een paar goede palen (mits je er op kan lopen natuurlijk), dan op een paar flatjes, onze heupen wiegen meer en we voelen ons véél flirteriger.

Dat lijkt ons reden genoeg om af en toe een paar killer heels aan te schaffen. Wij hebben ons oog laten vallen op dit buitenaards ogende paar. De hak heeft een hele klassieke vorm, maar de kleur en het materiaal waar ze van zijn gemaakt zijn alles behalve. Het lijkt alsof de schubbenhuid van een alien is gebruikt om dit imponerende muiltje onvergetelijk mee te maken.

Ondanks dat het best gewaagd schoeisel is, zien wij ons met deze hakken al naar een feestje gaan. Hou je outfit voor de rest helemaal neutraal en laat de schoenen je blikvangers zijn. Een zwarte skinny, met mooie zwarte blouse zouden perfect zijn om de hakken mee te complimenteren!

We geven toe, het is niet een alledaagse hak, maar het is er wel één waardoor niemand je meer vergeet. Welke is jouw favoriet, de zilveren of olievlek variant? Je kan ze bestellen door op de productfoto’s te klikken!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties