0

Tanya-Heath150Aan het begin van de avond lijkt het een goed idee: die killer heels aandoen die je van het weekend móest hebben. Halverwege de avond heb je echter al spijt en tijdens je pijnlijke tocht van de club naar de taxi kan het je niet meer schelen. Je gooit je schoenen uit en gaat blootsvoets verder.

De Canadese Tanya Heath maakt de oplossing voor dit probleem werkelijkheid. Ze ontwerpt multischoenen die met één druk op een knopje van hoge hak in platte sandaal of ballerina veranderen. Ze kwam op het idee toen ze zwanger in Parijs aan het werk was en het ondanks haar lichamelijke veranderingen nog steeds not done was om op platte schoenen op het werk te verschijnen (of in de metro, stel je voordat iemand je ziet op platte schoenen).

Ze vertelt dat het maar liefst drie (!) jaar duurde voordat zij en haar team een schoen hadden ontworpen die de verandering van hoogte fysiek aankon én die stylish was. Inmiddels kan je allerlei verschillende hakken kopen die op verschillende basisschoenen passen, helemaal mix and match dus.

Je koopt Tanya’s schoenen hier

  • Tanya-Heath 500

(Beeld: www.tanyaheath.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties