0

oxfords 150Vroeger werden brogues alleen door stoere mannen in Ierland en Schotland gedragen, die in de woeste velden gingen jagen op vossen en vogels. Anno 2015 worden deze praktische nette schoenen door zowel mannen als vrouwen omarmd en veel fashionista’s lopen er mee weg.

De chique brogues zijn echt een aanwinst voor in je garderobe, want je kunt het gemakkelijk bij elke casual outfit combineren. De brogues komen in veel verschillende soorten en maten, zoals bijvoorbeeld gelakte, matte of opvallend gekleurde varianten. Het is maar net waar je natuurlijk zin in hebt en voor welke stijl je wilt gaan. Als je het leuk vindt om op te vallen, dan trek je bijvoorbeeld heerlijke glimmende brogues aan bij je winteroutfit. Ben je toch meer van de basic en is zwart een veilig kleur voor je, dan zijn er genoeg zwarte brogues verkrijgbaar.

Deze schoenen zijn tijdloos en kun je zowel bij een jurkje, midi rok als een broek combineren. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet, zodat je lekker kunt gaan shoppen, omdat je nooit genoeg mooie schoenen kunt hebben.

Bekijk de brogues hieronder. Zin om te bestellen? Klik dan op één van de beelden.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties