0

red dress chiaraAls we ons aankleden doen we dat natuurlijk vooral voor onszelf, maar als we op stap gaan en we zijn in een flirterige mood, dan willen we ook wel eens iets aantrekken wat in het oog springt bij de mannelijke wereldbevolking. Wat je dan precies uit de kast moet trekken is niet langer een geheim.

Mannen zijn namelijk hartstikke simpel en als jij (één van) deze vier dingen in je outfit implementeert, dan kunnen ze hun ogen niet van je afhouden. Het is overigens geen priet praat dit, maar wetenschappelijk bewezen, dus doe er je voordeel mee als je nog op zoek bent naar een leuke date!

1. Hakken 
Helaas of halleluhjah, die keuze is aan jou, maar mannen vinden vrouwen met hakken aan dus écht aantrekkelijker. Dat bewees deze studie van tijdschrift Archives of Sexual Behaviour. Serieus op jacht gaan doe je dus op een paar killer heels.

2. Rood 
Het is een eeuwenoude truc, maar het dragen van rode kleding schijnt dus echt te helpen als je mannen wilt aantrekken. Dat bewijst dit artikel in een psychologisch tijdschrift. Het is dan ook de kleur van de liefde, passie en hartstocht, wij snappen het wel…

3. Armen 
In plaats van onze benen, zijn het onze armen en schouders die mannen aantrekkelijk vinden. Tube tops en topjes met korte mouwen zijn dus je go to item, dat ontdekten ze aan de universiteit van New South Wales.

4. Bodycon 
Een ander item waarmee je het altijd goed doet is de bodycon jurk, omdat mannen dan goed je heup-taille verhoudingen kunnen bekijken. Waarom precies, dat lees je in deze studie.

(Beeld: www.theblondesalad.com/)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties