0

SHOP TIPAls je aan een outfit denkt voor de feestdagen denken de meeste fashionista’s al snel aan een leuk jurkje. Deze draag je niet zo gauw in het dagelijks leven, maar de vrouwelijke man suit wel en dit is ook meteen de perfecte outfit voor kerst of oud en nieuw.

Designers en celebs zijn al voor langere tijd gek op de mannen pakken en deze werden dit seizoen ook regelmatig gespot op de runway en rode loper. Vooral Rihanna en Cara Delevinge hullen zich liever in dit sexy maar toch comfortabele item dan in een ongemakkelijk jurkje.

Als jij denkt dat jij gelijk super mannelijk zal worden met dit pak aan, heb je het goed fout. De man suits staan namelijk onwijs vrouwelijk, als je ze maar op de juiste manier combineert. Kies voor een high waisted broek en een nette crop top met daaroverheen een oversized jasje. Als jij graag de grenzen opzoekt als het om mode gaat, draag dan juist een strakke pantalon, wel ook met een te grote blazer maar met niets daaronder. Natuurlijk kies  je wel voor een stel killer heels en jouw feestoutfit is helemaal af.

Bekijk de vrouwelijkste man suits hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties