0

SHOP TIPDe OnePiece komt regelrecht uit het geniale brein van drie Noren die, ongemakkelijk in een joggingbroek met strakke tailleband, op de bank aan het uitbrakken waren na een avondje keihard doorhalen. Deze heren wilden het comfortabele van een joggingpak zonder het gevoel te hebben naar de sportschool te moeten.

Eureka! De OnePiece was geboren. Wat moeten zij gelachen hebben toen celebland massaal in de OnePiece jumpsuit de straat op ging. Je kunt jouw favoriete variant namelijk ook heel fashionable dragen. Ga bijvoorbeeld voor de ultieme off-duty look met comfortabele sneakers eronder of, de OnePiece is zelfs in clubs gespot, met een paar killer heels en statement accessoires.

Natuurlijk zit er in de collectie van OnePiece inmiddels zoveel meer dan alleen fashionable pakken. Ook zijn er fijne sweaters, mutsen, sjaals en jawel, zelfs voor de aller kleintjes en jouw trouwe viervoeter is er een OnePiece!

Nieuwsgierig naar de collectie van OnePiece? Hieronder een aantal van onze favorieten. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

OnePiece

OnePiece1

Smooch Onesie Navy

OnePiece2

Lusekofte Onesie Wine Purple

OnePiece3

Halling Heavy Knit Onesie Grey/Dark Grey

OnePiece4

Supremacy Onesie Worn Denim

OnePiece5

Jeansy Onesie Washed Camo Green

OnePiece6

Smooch Onesie Fall Pink

OnePiece7

OnePiece8

Original Onesie Grey Melange

OnePiece9

Rigid Onesie Washed Purple

OnePiece10

Baby Lusekofte Navy

www.onepiece.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties