0

Schermafbeelding 2014-03-13 om 11.14.22De echte jeanslover hoeven wij geen kennis meer te laten maken met Levi’s, maar wist je ook dat het merk al in 1934 met ‘s werelds eerste vrouwenjeans kwam? De spijkerbroek genaamd Lady Levi’s veranderde de mode voorgoed en dus werd in 2010 de Curve ID onthult.

Levi’s® Curve ID is al de uitkomst voor alle ladies moeite hebben met het vinden van een goede spijkerbroek. Levi’s gaat nóg een stap verder; een spijkerbroek die dankzij de Liquid Shaping Technology zijn vorm behoudt en op de juiste plaatsen ‘lifts and shapes’. Dankzij deze ‘magic’ jeans heeft je butt er nog nooit zo goed uitgezien en lijken je benen meters lang. Niet alleen ziet je figuur er fantastisch uit met de Revel Jeans, door de zachte stof zit de broek ook nog eens super comfortabel. Win, Win!

Ook leuk: Samen met Levi’s organiseert ILFN een speciale fitting night voor onze lezeressen om kennis te maken met deze perfecte jeans. Uberstylist Bastiaan van Schaik zal aanwezig zijn om alle dames styling advies te geven. Meer informatie over deze avond? Klik hier.

Net als de gewone Curve ID jeans komt Levi’s Revel in Slight, Demi en Bold Curve én in verschillende modellen en wassingen. Bekijk de Revel Jeans hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Levis-Revel-1

Levis-Revel-4

Levis-Revel-3

Levis-Revel-2

Levis-Revel-5

www.levi.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties