0

eva 150In onze vrije tijd ploffen wij het liefste neer met een lekker tijdschrift om even te ontspannen van ons dagelijkse drukke leven. Talkies magazine is zo’n blad die ons daar prima bij kan helpen. Met hun uiteenlopende onderwerpen als lifestyle, fashion, beauty, reizen en interviews is dit een blad om zeker eens door te lezen.

De vierde editie van het jaar is traditiegetrouw de Talkies Terrasspecial en dit keer prijkt zangeres Eva Simons op de cover. Deze tough chick vertelt over haar bewogen jeugd, het verlies van haar vader en haar leven nu vol met internationale roem. Ook vind je in dit zonnige nummer alle musthaves en do’s voor deze zomer op het gebied van liefde, sport en zon.

Naast het gesprek met Eva had Talkies nog meer openhartige interviews. Zo praatten ze met actrice Lies Visschedijk over het leven nu en waar ze nog van droomt. In Man & Stijl deelt radio-dj Gerard Ekdom zijn favorieten met ons en voetballer Christiano Ronaldo doet een boekje open over zijn band met horlogemaker TAG Heuer, zijn carrière én zijn voorbereiding op het WK.

Fred van Leer zorgt daarbij voor de nodige shopinspiratie en Marc Lubach laat zien hoe je een summer proof look creëert. Ook styliste en bril lover Dayenne Bekker geeft tips; zij neemt je mee in de wereld van de zonnebrillentrends.

Het magazine ligt vanaf vrijdag 6 juni in de winkels. Bekijk hieronder vast de eerste beelden!

 • talkies cover
  Eva Simons: ‘Ik werd heel erg gepest omdat ik anders was. Je moet het pesten vooral geen aandacht geven en loslaten, doorgaan. Loslaten is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven’
 • tropenrooster 50
  Nog even... Héél even geduld en dan breekt ons favo seizoen weer aan! Read and learn – hier lees je wat te scrubben en smeren
 • get sweaty this summer 500
  Zó ga je fit de zomer in! And remember… If you still look cute at the end of your workout, you didn’t train hard enough
 • zonnebrillentrends 500
  De aviator, de ronde bril... Dit en meer is super hip deze zomer!
 • abonneren 500
  Abonneren op Talkies Magazine? Betaal slechts €25 en ontvang de Pura Vida armbandenset cadeau!
 • terras 500
  De lekkerste terrassen van Nederland? Je vindt ze in de Talkies terras guide!

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties