0

Sfeerbeeld advertorialEen echte fashionista is altijd wel in voor een flinke shop sessie en het motto “shop till you drop” is haar op het lijf geschreven. Maar, wind, regen en herfstweer is aan de fashionista niet besteed, daarom shop je lekker vanuit je luie stoel de compleet nieuwe collectie van Lushified!

(Advertorial)

De webwinkel van Lushified heeft geen introductie meer nodig. De lezeres van I Love Fashion News weet allang dat je bij de online shop terecht kunt voor de meest hebberigmakende items. Ook dit seizoen heeft Lushified weer genoeg eigenzinnige items online staan waar ons modehartje sneller van gaat kloppen.

Zowel op de catwalk en front row als in de straten van New York werden modellen en celebs gespot in oxblood rode outfits. De kleur is op het lijf geschreven voor girls die een tikje brutaal zijn. Want lef heb je wel nodig voor de opvallende items van Lushified. Combineer het dan ook nog eens met een eyecatchende accessoire in tijgerprint en de spotlight weet je te vinden. Natuurlijk kun je bij Lushified ook terecht voor die ene Little Black Dress die elke fashionista wel in de kast moet hebben hangen.

Helemaal leuk! Bestel je boven de vijftig euro dan wordt jouw bestelling gratis verzonden. Plus! Meld je je nu via de website aan voor de nieuwsbrief van Lushified, dan krijg je ook nog eens 5 euro korting op je bestelling.

Bekijk een aantal trendy items uit de collectie hieronder. Wil je bestellen of meer zien? Klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen.

www.lushified.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties