0

fringed 1 juli 640Ben jij net als wij grote liefhebbers van leuke bikini’s én kun jij nog wel een paar nieuwe voor deze zomer gebruiken? Dan zul je vast dolblij zijn met deze tip: bij Fringed.nl kun je de leukste bikini’s shoppen voor een fijn prijsje!

(advertorial)

Hét doel van Fringed.nl is dat alle vrouwen er dit jaar supermooi uitzien op het strand of bij het zwembad dankzij hun bikini. Naast de leukste bikini topjes en broekjes, die ook los van elkaar te bestellen zijn, vind je bij Fringed.nl ook mooie strandjukjes en coole beachware. Merken als Maaij, Garotas en Kiby’s Mare (alle bikini’s van deze merken zijn ook binnenstebuiten te dragen) worden ook verkocht door Fringed.nl. Natuurlijk zijn de laatste badkledingtrends goed vertegenwoordigd.

Tip: met de code ‘GetFringed!’ krijg je 10% korting op jouw bestelling! Bestel je voor 20:00? Dan heb je het pakketje de volgende werkdag in huis!

Bekijk hieronder 10 leuke bikini’s en beachwear items. Bestellen? Klik dan op jouw favoriet! Hier bekijk je de complete collectie van Fringed.nl!

www.fringed.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties