0

LUZ shoptipMet accessoires maak je een look af, dat weet iedereen. Sieradenmerken heeft Nederland genoeg, maar het nieuwe accessoire label LUZ accessories is net een beetje anders en weet met haar collectie te betoveren en te inspireren.

(advertorial)

Even voorstellen; LUZ accessories is een sieradenmerk met een missie. Founder en designer Loes Termeer wil met haar accessoires verlichting brengen voor vrouwen die op zoek zijn naar iets speciaals. LUZ betekent in het Spaans letterlijk ‘licht’ en dat is te zien! De collectie bestaat uit een serie fijne sieraden die allemaal een symbolische waarde hebben. Maar, dat niet alleen, de oorbellen, kettingen, armbandjes en ringen zijn ook nog eens helemaal on trend!

Zo zijn er sieraden gemaakt van 16 karaats goud en zilver filled staal. Een belangrijke boodschap is om te genieten van het hier en nu en daarbij speelt een gevoel van duurzaamheid, authenticiteit en passie een grote rol. Hoewel de accessoires subtiel zijn weten ze toch een statement te maken vanwege de symbolen als wishbones, hartjes en driehoeken.

In de betoverende en inspirerende wereld van LUZ accessories is voor elke fashionista, jong en oud, wel iets te vinden. Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau voor je bestie of wil je jezelf verwennen? Bekijk de collectie hieronder en klik op één van de foto’s om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.luzaccessories.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties