0

alessandra schoenen 640Alessandra Ambrosio draait al heel wat (succesvolle) jaartjes mee in de modewereld. Ze kent alle ins en outs van de catwalk, photoshoots en events. Als deze Angel ons advies geeft over welke schoenen we in onze kast moeten hebben (op haar eigen blog), dan luisteren we dus wel!

Het langbenige model heeft een waanzinnige off duty stijl en ook bij events ziet ze er piekfijn uit. Plus, mocht je nog een van de items missen, dan is dit hét excuus om een paar mooie hakken aan te schaffen: “Ja, maar, volgens Alessandra MOEST ik deze hebben”. Daar kan natuurlijk niks tegenin worden gebracht.

1. Klassieke zwarte pump 
De klassieke zwarte pump is voor ieder meisje noodzakelijk, vindt Alessandra. Het is net zoals de LBD een veilige keuze waar je áltijd op terug kan vallen!

2. Nude hakken 
‘Door nude hakken wek je de illusie van ellenlange benen’ vertelt het model. Hartstikke handig in de zomer, als je in een jurkje, zonder panty over straat wilt. Alessandra’s credo is in dit geval ‘hoe hoger hoe beter’.

3. Wedges 
Wedges zijn volgens de Angel ideaal als je wel een beetje lengte wilt creëren, maar gaan zin hebt in hakken. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent.

4. Zwarte (enkel)laarsjes 
Ook de zwarte enkellaars is volgens Alessandra een musthave. Het simpele, maar stylish schoeisel kan je overal bij aantrekken van een jurkje tot bij een stoere spijkerbroek en geeft je outfit altijd een edge.

5. De espadrille
De espadrille is de schoen die Alessandra aan doet als ze voor een laidback cool vibe gaat. Maar ook als ze geen zin heeft in hoge palen, bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen, de hond uitlaten of haar kinderen van school ophalen.

Bekijk onze picks hieronder en klik op de foto om te bestellen!

(Beeld: www.instagram.com/alessandraambrosio)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties