0

Elk seizoen zijn er weer een aantal nieuwe trends of musthave items die ik graag direct omarm. Ga niet klakkeloos een trend achterna maar blijf vooral bij je eigen stijl en probeer de items die je tof vindt te vertalen naar je eigen stijl.

"Zelf draag ik de bomber graag in combinatie met een denim met gouden studs"

Dit seizoen zijn metallic items en bomber jackets nog steeds booming. Zo kwam Gucci dit seizoen met een zilveren metallic bomber met sporty detaills. Ook Isabel Marant kwam met een metallic bomber in het goud. Durf met een statement jack als deze juist ook in de rest van je outfit kleur toe te voegen. Zelf draag ik de bomber graag in combinatie met een denim met gouden studs (zoals je op de foto kunt zien). Maar je kunt als alternatief ook kiezen voor een riempje met studs. Zelf trek ik er graag m'n Topshop loafers met gouden sterren bij aan maar je kunt ook kiezen voor een sneaker of juist een wat eleganter schoentje.

De ballerina look
Ik ben ook helemaal weg van de ballerina trend dit seizoen. Mijn favoriete nieuwe Miu Miu ballerina's (zie foto), kun je met verschillende kleuren linten dragen. Bij high street winkels zoals Zara zie je ook veel sandaaltjes, ballerina's met linten en naast de schoentjes zie je ook veel ballerina inspired body's, omslagvestjes etc. combineer dit juist in combinatie met een oversized leren jack, om 't wat stoerder te houden.

MetallicEen mooie vintage denim mag dit seizoen ook niet ontbreken in je kast. Scoor er een van Levi's bij de Episode, Mick Keus of van Re/done. Om nog even in de categorie vintage items te blijven, scoor ook direct wat goede shirts van The Beatles, ACDC, Harley Davidson etc. etc. combineer dit samen met cowboy boots (Zara heeft een heel betaalbaar Suede paar maar Sartorre, Golden Goose en Miu Miu hebben ook fantastische exemplaren) en een goede zonnebril.

Rock it babyOmdat ik graag high street met high end merken mix en match en er op elke trend in je ook vrijwel in alle stores bovenstaande must have items goed kunt vinden, vind je hieronder een aantal van mijn favoriete items. Wil je meer stijlingadvies? Volg me dan elke woensdag om 17.00 uur via Instagram of YouTube voor een nieuwe mix en match video!

Tekst en beeld: Danie Bles

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties