0

sjaaltjes nek 640Af en toe sta je voor de spiegel en dan voelt je outfit gewoon nog net niet af: het mist een speciaal element, een eyecatcher, iets vrolijks. Als je geen tijd meer hebt om je kast overhoop te gooien op zoek naar iets nieuws dan kan een accessoire een wereld van verschil maken en wij hebben zojuist ontdekt welk accessoire jij niet op genoeg manieren gebruikt.

Het dunne zijden sjaaltje om je nek hangen is namelijk héél erg 2014. Tegenwoordig kan je zóveel meer doen met deze duizendpoot. Leandra Medine van Man Repeller is bijvoorbeeld fan van het sjaaltje als arm accessoire, ze knoopt hem om haar pols of om haar bovenarm. Maar de sjaal kan je op nog vier manieren inzetten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van je tas opvrolijken met een zijden stukje stof. Wikkel ‘m om je handvat of knoop hem met een strik om het hengsel. Zomers kan dit accessoire ook prima als een tulband om je hoofd geknoopt worden. Dit is voor echte boho girls die graag een statement maken. Het zijden sjaaltje kan je daarnaast gebruiken als riem, zowel door de lussen van je jeans voor een vrolijk gekleurde touch als om je jurkje, om hem mooi te tailleren.

Hou je het toch liever bij sjaaltjes voor om je nek, zorg dan wel dat je ‘m op een stylish manier omdoet. Knoop hem bijvoorbeeld vast als ‘V’ met een punt naar voren of ga voor een preppy look en knoop hem helemaal rondom je nek.

Heb je wat beelden nodig bij deze tips? Scroll dan door naar benden voor inspiratie en scroll nog verder naar beneden om de prachtigste sjaaltjes te bestellen!

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties