0

150 LizzyAnno 2014 zijn er heel veel bloggers en iedere dag staan er weer nieuwe fashionista’s op om hun mode gevoel met de rest van de wereld te delen. Het is dus logisch dat het moeilijk is om op te vallen tussen al die modemeisjes, maar Lizzy van der Ligt is dat gelukt.

Een blogger met een eigenwijze en eigenzinnige stijl is het zeker. Dit zie je niet alleen terug in de outfits die ze draagt, maar ook al in de foto’s. Lizzy is niet een typische blogger die altijd serieus voor de camera poseert, nee bij deze fashionista gaat het om het totaal beeld, de hele sfeer en dat weet ze ook hier weer goed over te brengen.

Bij deze outfit draagt Lizzy een boyfriend jeans met een leren bikerjasje. Om de outfit wat glamour te geven draagt ze een sequin top. Helemaal shiny, maar niet over de top. Haar outfit maakt ze af met een oversized zwarte tas.

Vind je haar outfit ook zo leuk? Wij hebben vergelijkbare items voor je opgezocht! Klik meteen op onderstaande foto’s om ze te shoppen. Let op, de eerste beelden zijn sfeerbeelden.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.lizzyvdligt.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties