0

SHOP TIPTuurlijk, celebs werken letterlijk hun ass off om er maar zo strak en toned mogelijk uit te zien. Toch hebben de sterren nog een ander trucje om er mooi slank uit te zien. En, nee dan hebben we het deze keer niet over plastische chirurgie.

Hoe de celebs zelfs na een zware lunch strak in hun velletje zitten en geen food baby showen? Dat komt allemaal dankzij Spanx. De sterren zweren erbij en gaan de rode loper niet meer op, zonder zichzelf flink te voorzien van een paar laagjes Spanx. Zelfs Brad Pitt zou zich voor premieres en andere evenementen steevast in de corrigerende tops hullen.

In de winter verstop je dat muffintopje nog gemakkelijk in een grote gebreide trui, maar hoe doe je dat in de zomer? De shapewear van Spanx is de oplossing, want dun, ademend en toch corrigerend waar nodig. Zo zijn er verschillende shortjes die voor een mooi silhouette zorgen onder dat zomerjurkje of rokje. Naadloze tops die voelen als een tweede huid en high power briefs die je figuur shape geven.

De Kardashians zijn nummer één fan, maar ook Jennifer Lopez, Oprah Winfrey, Beyoncé en Blake Lively komen openlijk ervoor uit niet zonder Spanx te kunnen. Jennifer en Khloe komen er misschien iets te openlijk voor uit.

Bekijk de foto’s hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.debijenkorf.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties