0

broek met printEindelijk is het dan écht mooi weer. Maar door de slechte voorzomer zijn jouw benen er misschien niet helemaal klaar voor om getoond te worden tijdens de warmte. Een jeans aandoen gaat alleen ook echt te ver als het kwik boven de 35 graden uitkomt. De oplossing? Een wijde, dunne broek met zomerse print!

Deze broek is een instant fashion statement en niemand zal dan ook verwachten dat het een oplossing is ‘uit noodzaak’. De broek met print kan je in allerlei soorten rocken: je kan gaan voor een los vallend model of kies voor een flared look als je écht all out wilt gaan. Mocht je het toch een beetje spannend vinden om een zo een heftig broekje uit de kast te trekken, ga dan voor een nauwsluitend model, al zijn die wel minder luchtig en dus niet zo geschikt voor 35+ graden.

Omdat je broek de showstopper is van je outfit is het slim om je top rustig te houden. Kies dus voor een effen top in een kleur die terugkomt in de print. Wit is ook altijd een goede optie en is bovendien lekker koel! Wij zijn fan van de spaghetti tops deze zomer en als er ooit een goed moment is om die uit te proberen, dan is dat komende week wel!

Bekijk hieronder eerst een paar inspiratiebeelden van outfits die helemaal om de opvallende broek draaien en bekijk daaronder onze favoriete picks!

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties